Scroll Top

Over ons

Wij concentreren ons op het leveren van een uitstekende service en dienstverlening waarbij het primair draait om de beleving van de klant. Onze missie is dan ook met onze relaties voortdurend te streven naar optimalisering en innovatie met daarbij als ijkpunt kwaliteit en het in banden houden van de totale uitgaven die product benodigd bij de aankoop, gebruik en het afgeschreven worden. Een doelstelling en onze visie hierbij is samen met onze relaties een veilige omgeving te bieden waarbinnen ICT oplossingen centraal staan. Wij geloven dat deze veilige omgeving de groei en ontwikkeling optimaliseert. Verder vinden wij een goede service en dienstverlening van groot belang. Daarom is onze supportafdeling altijd te bereiken voor de service en het onderhoud aan je ICT apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de klant zonder zorgen kan communiceren en zich kan concentreren op zijn of haar onderneming.

De diensten die wij bieden

Geschiedeniswissen.nl functioneert als een full service ICT dienstverlener voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Onder zakelijke gebruikers verstaan wij zzp’ers, eenmanszaken en het midden-en-klein-bedrijf (MKB). Dit betekent dat er hulp rondom computers aangeboden wordt, waarbij er door ons een volledig producten- en dienstenpakket geleverd wordt. Dit kan gedaan worden op het gebied van computers, laptops, smartphones en tablets. Wij zorgen voor het verhelpen van computerproblemen, geven aankoopadvies, doen reparatie en onderhoud van alle eerder genoemde apparaten, installeren hard- en software en installeren en verzorgen de internetverbindingen.

Over geschiedeniswissen.nl

Geschiedeniswissen.nl is in Amsterdam in 2015 opgericht. Er was al snel een significante groei waarbij het bedrijf zich vooral geconcentreerd heeft op het MKB. De kernwoorden hierbij zijn servicegericht, samenwerken, betaalbaar, duidelijk en betrouwbaar. Het afnemen van diensten bij ons bedrijf is geheel vrijblijvend. Het afsluiten van een service contract is niet noodzakelijk. Wij geven je persoonlijke ondersteuning op ICT gebied voor je computer, laptop, smartphone en/of tablet. Dit kan vaak op afstand gedaan worden.